Käyttöehdot

Tehdessäsi varauksen hyväksyt seuraavat ehdot

VASTUU

Arctic Wilderness Guide ei ole vastuussa äärimmäisistä sääolosuhteista, kadonneista tavaroista, vahingoittuneista kalastustarvikkeista, meistä riippumattomasta tapaturmasta tai asiakkaan sairastumisesta. Asiakkaan matkatavarat ja henkilökohtainen omaisuus ovat asiakkaan omalla vastuullaan kaikkina aikoina. Arctic Wilderness Guide ei ole vastuussa tai palauta rahoja seuraavista asioista: kalastusretken peruuntuminen äärimmäisen sääolosuhteen vuoksi; kalastusretkellä ei saada yhtään kalaa.

Jos asiakas turmelee tai hajoittaa yrityksen omaisuutta, kuten kalastusvälineitä, on hän korvausvelvollinen.

VAKUUTUS

Arctic Wilderness Guide ei ole vastuussa asiakkaan vakuutuksista. Jokaisen tulee ottaa tarvittavat vakuutukset hyvissä ajoin ennen retken alkua. Suosittelemme vahvasti matkavakuutuksen ottamista ennen retkelle lähtöä.

HUOMIOITAVAA

Jos sinulla on erikoisruokavalio tai vakavia sairauksia; ilmoitathan siitä meille hyvissä ajoin. Mielellään jo varausvaiheessa.

PERUUTUS

Voit peruuttaa varauksesi maksutta neljätoista (14) vuorokautta ennen varauksesi alkua. Kymmenen (10) vuorokautta ennen varauksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50% hinnasta. Kaikista alle seitsemän vuorokautta tehdyistä peruutuksista perimme täyden hinnan. Jokainen peruutus käsitellään tapauskohtaisesti.