Elämys kalastusta

RÄÄTÄLÖITYJÄ OPASTUKSIA SINULLE 

Henkilökohtainen kalastusopas palveluksessanne

Tavoitteemme on luoda ainutlaatuisia kokemuksia kalastuksen parissa. Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus kokea mahtava Enontekiön luonto ja pyytää kaloja Suomen parhaissa vesistöissä, perhokalastaen tai pilkkien. Laadun ja turvallisuuden takaamiseksi otamme jo suunnitteluvaiheessa asiakkaiden toiveet huomioon.

Järjestää kalastusretkiä niin Kilpisjärven kylän tuntumassa kuin myös kauempana tunturissa, sekä kesäisin Ruotsin puolella. Kalastus toteutetaan kesäisin perhokalastaen ja talvisin pilkkien. Tarvittaessa kumivene ja helikopteri vie kesäisin meidät haastavimpiin kalapaikkoihin, kuten Könkämäenolle tai kauemmas tunturiin.


Tervetuloa nauttimaan!


Varauskyselyt

Tavoitat meidät myös puhelimitse!

(+358) 442827157

PALVELUT

Kaikki retket on suunniteltu pienille ryhmille parhaan mahdollisen kokemuksen ja turvallisuuden takaamiseksi. Mikäli teillä on isompi ryhmä, kysy tarjousta hyvissä ajoin etukäteen.

KÖNKÄMÄENO KALASTAEN 7-9H (1-3 hlö)

Könkämäeno on Suomen parhaimpia tienvarsi jokia ellei jopa paras, mitä tulee harjuksen pyyntiin. +40cm harjukset on tavallinen saalis, eikä 50cm ylityskään ole mahdottomuus. Vaikka Könkämäeno on helposti saavutettavissa, on se silti rannoilta hyvin hankala kalastettava tiheästä kasvillisuudesta johtuen. Meidän asiakkaanamme pääsetkin parhaille paikolle kumiveneen avustuksella. Samalla pääset nauttimaan ympäröivästä luonnosta ja kalastuksesta täysin uudesta näkökulmasta, minne ilman venetttä ei muilla kalastajilla ole asiaa.

Kalastusluvat ei sisälly hintaan!

Mahdolliset kalalajit: harjus, siika, ahven ja hauki.

Kevyet eväät kuuluvat hintaan, mutta suositeltavaa ottaa juotavaa mukaan.

Mahdollisuus myös retkilounaaseen.


Kysy tarjousta!

PERHOKALASTUKSEN ABC 2-4H (1-4 hlö)

Mikäli olet vasta aloittanut tai harkitset aloittavasi perhokalastusta, on tämä vaihtoehto juuri sinulle! Pääset oppaan avustuksella alkuun uuden harrastuksen parissa. Opit muun muassa heittotekniikoita, pinta- ja uppoperho kalastusta, sekä perhon valintaa kelin, kalalajin ja ympäristön mukaan. Kalastus toteutetaan Kilpisjärven lähialueella.

Kalastusluvat ei sisälly hintaan!

Mahdolliset kalalajit: harjus, siika, taimen ja rautu.

Suositeltavaa ottaa juotavaa mukaan.


Kysy tarjousta!

TUNTURIVESISTÖT TUTUKSI (1-3 hlö)

Kalastusreissu Ruotsin tai Suomen tuntureille on jokaisen perhokalastajan unelma. Karu ja silmänkantamattomiin jatkuva tunturimaisema yhdistettynä kalaisiin vesiin, on yhdistelmä mikä taatusti jää niin kokeneen kuin vasta aloittaneen kalastajan mieleen. Reissun kruunaa helikopterilento ja autenttinen elämys aidossa erämaassa olemisesta.

Mahdollista toteuttaa yhden päivän käyntinä, mutta suosittelemme useamman päivän reissua.

Kalastusluvat tai lennot ei sisälly hintaan!

Mahdolliset kalalajit: rautu, harjus, siika ja taimen.

Mahdollisuus ostaa ruokailut koko reissun ajaksi.

Kysy tarjousta!

ÄKKILÄHTÖ PERHOKALASTAMAAN 7-9H

Ota äkkilähtö perhokalastamaan lapin parhaille kalavesille! Lähdemme Kilpisjärveltä kohti Könkämäenoa, jossa vietämme päivän kalastaen harjuksia ja siikoja. Toteutamme 8.7./ 15.7./ ja 29.7.2023 opastuksia, jonne kasaamme 2-3 henkilön porukan yksittäisistä kalastajista. Retki toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään kaksi.

2 osallistujaa - 225€/hlö

3 osallistujaa - 150€/hlö

Kalastusluvat ei sisälly hintaan!


RAUDUN PYYNTI KILPISJÄRVESTÄ (1-4 hlö)

Kilpisjärvi on iso ja erittäin syvä järvi aivan kylän tuntumassa, jossa on runsas kalakanta. Koon ja hyvän siika populaation vuoksi, on Kilpisjärvessä poikkeuksellisen suuria rautuja. Tästä kielii jo ´raudun 60cm alamitta, mikä ei ole mahdottomuus tavoittaa siiman päähän oikeilta paikoilta. Järven koko luo myös haasteen oikean paikan löytämisessä, mutta juuri siinä me voimme auttaa sinua!

Kalastusluvat ei sisälly hintaan!

Mahdolliset kalalajit: rautu

Toteutamme retkeä 4h tai 8h kokonaisuuksina.

Mahdollisuus ruokailuun erikseen sovittaessa.


Kysy tarjousta!

ERÄMAAHAN PILKILLE 8-10H (1-4 hlö)

Kirkasvetiset ja matalat tunturijärvet tuovat lisää jännitystä kalastukseen, sillä pystyt näkemään kalat suoraan pilkkireiästä. Kaunis punamahainen rautu tai isopurjeinen harjus taatusti nostattavat sykettä, samalla kun seuraat vieheen tanssivaa liikettä. Elämyksestä tekee ainutlaatuisen Käsivarren erämaan karu ja kaunis luonto. Pääset ihastelemaan kuljetuksen aikana Suomen ainoita yli 1000 metrisiä huippuja ja paikkoihin minne ei ilman opastusta ole luvallista mennä.

Kalastusluvat ei sisälly hintaan!

Maholliset kalalajit: rautu, harjus, siika ja taimen.

Sisältää kevyet eväät. Mahdollisuus ruokailuun erikseen sovittaessa.

Suositeltavaa ottaa omaa juotavaa mukaan.


ÄKKILÄHTÖ RAUTUPILKILLE 4H

Toteutamme maaliskuun jokaisena viikonloppuna avoimia opastuksia rautupilkille Kilpisjärveen. Kasaamme 2-4 henkilön ryhmiä innokkaita kalastajia, jotka haluavat kokea pilkkimisen ilon ja tutustua syvän veden raudun pyyntiin. Retki toteutetaan mikäli ryhmän koko on vähintään 2 henkilöä.

2 osallistujaa - 200€/hlö

3 osallistujaa - 133€/hlö

4 osallistujaa - 100€/hlö

Majoitusta vailla?

Ei hätää, voimme auttaa

Me voimme hoitaa majoituksen puolestasi. Riittää, että kerrot meille päivämäärät, henkilömärän ja toiveet majoituksesta, me hoidamme loput. Tarjoamme mökkejä ja huoneistoja asiakkaillemme Tundrea Holiday Resortista.

 Lisätietoja saat kysymällä!