Elämys kalastusta

RÄÄTÄLÖITYJÄ OPASTUKSIA SINULLE 

Henkilökohtainen kalastusopas palveluksessanne

Tavoitteemme on luoda ainutlaatuisia kokemuksia kalastuksen parissa. Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus niin kokea kuin tutustua tunturijärvien saloihin, perhokalastuksen tai pilkkimisen kautta. Hyvän laadun takaamiseksi otamme jo suunnitteluvaiheessa asiakkaiden toiveet huomioon.

Voimme järjestää kalastusretkiä niin Kilpisjärven kylän tuntumassa kuin myös kauempana tunturissa. Kalastus toteutetaan kesäisin perhokalastamalla ja talvisin pilkkien. Tarvittaessa kumivene vie kesäisin meidät haastavimpiin kalapaikkoihin, kuten Könkämäenolle.

PALVELUMME


Perhokalastusretki kumiveneellä

Järjestämme päiväretkiä Könkämäenolle noin 30km päähän Kilpisjärveltä käsin. Könkämäeno on loistava paikka saada isompi harjus tai komea hopeakylkinen siika siiman päähän. Komea taimenkaan ei mahdottomuus ole. Lisäväriä tuo kumivene, jolla pääsee hankalimpiinkiin paikkoihin minne muuten ei olisi asiaa.

Perhokalastaen tai pilkkien Kilpisjärven lähivesistöt tutuiksi

Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan kun lähempääkin löytyy hyviä kalapaikkoja. Kilpisjärven kylän ympäriltä löytyy lukuisia käymisen arvoisia järviä, lampia ja jokia, josta voi hyvällä syönnillä saada isoja kaloja ilman suurempaa patikointia.

Perhokalastamaan Käsivarren erämaa-alueelle

Meiltä onnistuu myös opastetut retket kauas tunturijärville. Käsivarren erämaa-alueen joet ja järvet ovat varmasti Suomen parhaimpia kalastus paikkoja, jos haluaa tavoitella jalokaloja. Mukaan lähtee luonnollisesti kumivene, jolla unelmien raudun tavoittelu käy sujuvasti. Lisäksi suojaa sääskiltä ja tuulelta tuo kotateltta missä kelpaa nukkua. 

Majoitusta vailla?

Ei hätää, voimme auttaa

Me voimme hoitaa majoituksen puolestasi. Riittää, että kerrot meille päivämäärät ja toiveet majoituksesta, me hoidamme loput. Tarjoamme mökkejä ja huoneistoja asiakkaillemme Tundrea Holiday Resortista.

 Lisätietoja saat kysymällä!